ponedjeljak, 13. listopada 2008.

Trudnicko ludilo :))))))))))




Eh kako u ovoj trudnoci ne znam sta prije da radim sad sam pocela da heklam i pravim ogrlice. Najprije kuham hladni porculan koji nakon susenja opheklam ili lakiram lakom za nokte. A ovo je i jastuk koji sam vezla sa svilom pa sam ga sila rucno jer ovdje nemam masinu. Nadam se da ce vam se svidjeti.

Broj komentara: 6:

heklica kaže...

Od srca čestitam na novoj trudnoći :))) i želim ti sve najbolje, a radovi su baš dobri. Jastuk ne smem mnogo da gledam jer ću se ponovo zaraziti vezom, a moram prvo da završim šal koji trenutno pletem :)

Anonimno kaže...

Drago mi je sto vidim da si se vratila, a jos draze sto cujem lijepe vijesti. Nakitom si se vidim i ti zarazila, pa neka si kad ti tako dobro ide. Sto se jastuka tice....sve to lici na "dome,slatki dome", unosi toplinu jel' da? Na mom blogu sam nasla tvoj komentar,ali mi je komplikovano da ti tamo i odgovorim na pitanje, a posto ne nadjem tvoj mail, slobodno mi se javi sa svim tim pitanjima, pokusacu da ti objasnim:))

Diana kaže...

Bas mi je drago vidjeti da se zaraza heklanog nakita siri :-)).

Selma kaže...

Bas vam hvala. Ja ne znam sad sta prije da radim. Pocela sam namiku da pletem dzmeperak, pa uporedo radim i to i orglice. Ma ludnica :)

Anonimno kaže...

Jako lijepo, i nakit i jastuk.

Anonimno kaže...

Prelijepi radovi :)